İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu

Mrt

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak, 26-29 Şubat tarihlerinde Tercihim Türkçe Kardeş Okullar Projesi kapsamında İstanbul'a gelen değerli misafirlerimizi ağırladık. İlçemiz Beylikdüzü Okullarından Beylikdüzü Borsa İstanbul Ortaokulu, Koç Ortaokulu, Galip Balkar Ortaokulu ve Bosna Hersek’ten gelen Kardeş okul müdürleriyle İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Koç’u ziyaret ettik. Okullarımız arasında protokoller imzalandı, ilçemiz ve İstanbul genelinde programlar gerçekleştirildi. Karşılıklı öğretmen ve öğrenci ziyaretlerinin gerçekleştirileceği proje boyunca ortak kültürel değerlerimizin kuvvetlenmesi; dil, tarih, kültür ve eğitim sistemlerinin tanıtılması, barış, sevgi, kardeşlik, dostluk duygularının geliştirilmesi planlanmaktadır.

Şbt

Okulumuz 7A sınıfı öğrencilerinden Ali Taştan Adana'da yapılan Türkiye karate şampiyonasında Türkiye 3. Olup Milli Sporcu ünvanını alıp Ekim ayında Romanya'da yapılacak Balkan Karate Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek. Kendisini ailesini ve antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Öğrencimizle gurur duyduk.

Eyl

Okulumuz müdür yardımcısı iken 4 Eylül Ortaokuluna Kurucu Müdür olarak atanan Taha Talay beyefendiyi okul aile birliğimiz ile ziyaret ettik. Misafirperverliği ve ev sahipliği için teşekkür ederiz. Çok kısa sürede üstün gayret ve özverili çalışmaları ile okulu eğitim öğretime hazır hale getirdiğini yerinde gördük. Başarıları daim olsun.

Eyl

Okulumuzu 2023-2024 eğitim öğretim yılına hazır hale getirmek için, iç ve dış cephe kısmi boya badanasını yaptık, WC leri yeniledik, bozulmuş duvar tadilatlarını yaptırdık. Okul müdürümüz Mustafa Selçuk Dandır, müdür yardımcılarımız ve okul aile birliğimiz ile özveriyle çalıştık. Destek olan tüm velilerimize teşekkür ederiz.